Ny klätter och lekställning på KV. Kammarskrivaren

Det är dags att förnya lek och klätterställningen vid Kv. Kammarkskrivaren på Nissastigen i Bagarmossen. Dialog med våra hyresgäster är en viktig del av upprustningen och vi vill nu att ni ska tycka till om val av lek och klätterställning.

På grund grund av rådande situation kommer Svenska Bostäder inte kunna ha samråd på plats med er. Vi tar istället emot era synpunkter digitalt. Fem lekutrustningar presentas här nedan. Följ sedan instruktioner som ni fått via e-post eller post för att lämna era synpunkter. 

Archipelago Melanesia (26-100-050)

Archipelago Melanesia är en Archipelago Tuamotu och en Raja satt ihop med en rolig klätterbro. Lekstugorna är i Söves underhållsfria och hållbara material. Lekmoment är bl.a. stuga, sittbänkar, affärsdisk, fönster och brevlåda. Raja har även en rutsch ner från stugan samt två st spelväggar under stugan.

Archipelago serien är gjord i bruna, pulverlackerade aluminiumstolpar med diameter 95 mm och pulverlackerade svarta aluminiumrör med diameter 38 mm. Plattorna är tvåfärgad grön/gul 12 mm HPL

Stor bild Archipelago (26-100-050)

Lekbyn (25-200-102)

En leksektion med många lekfunktioner och fyra torn med väggar, fönster och roliga vindelbroar. Rörliga och interaktiva lekelement, som t.ex. kikare, megafon, och olika aktivitetsväggar kan läggas till om man önskar det.

Genom att tillsätta interaktiva väggar ger alla med funktionshinder också möjlighet att vara med i leken tillsammans med de andra barnen.

Under lektornen är det flera aktiviteter på marknivå och det finns en trappa med breda steg som gör det enkelt att ta sig upp i tornen. Lekstugorna under torngolven ger optimala möjligheter för roll-lek. Det finns bord, sittplats och affärsdisk, som skapar hem, affär eller något annat barnen hittar på. Tornen är utmärkta samlingsställen och utkikställen utöver lekplatsen, och det finns även rutschar där barnen snabbt kan ta sig ner från lekborgen.

Stor bild Lekbyn (25-200-102)

Lisa (25-200-181)

Lekställningen Lisa är en stor lekställning och har tre torn med väggar och fönster samt en rolig gungbro. Tornens fallhöjd är 50 respektive 95 cm. Den ena stugan har en liten trappa och den andra har en klätterstege.

Stor bild Lisa (25-200-181)

Play Unit K2 (51151804100)

Play Unit K2 oljad lärk.

Stor bild Play Unik K2 (51151804100)

Playo play unit Winni (51101101110)

Winni är en liten lekställning i furu med moderna färger och design. 

Stor bild Playo play unit Winni (51101101110)

Vilken lek och klätterställning tycker ni att Svenska Bostäder ska installera. Följ instruktioner som ni fått via e-post eller post för att lämna er åsikt.