För studenter

Studenter välkomnas till Svenska Bostäder! Här kan du som studerar vid universitet, högskola eller yrkeshögskola läsa mer om vad vi kan erbjuda dig under och efter din utbildning.

Två tjejer med cykel
Fotograf: Christian Gustavsson

Vi erbjuder praktikplatser, examensarbete och sommarjobb. Kom och träffa oss på arbetsmarknadsdagar. Håll utkik och prenumerera gärna på våra Lediga jobb .

Arbetsmarknadsdagar

Kom och träffa Svenska Bostäder! Varje år deltar Svenska Bostäder på ett antal arbetsmarknadsdagar och mässor. Här kan du träffa våra medarbetare, få information om oss som arbetsgivare, ställa frågor och få tips om lediga tjänster. Håll utkik på våra sociala medier om vilka mässor vi deltar på.

Examensarbete

Ett examensarbete hos Svenska Bostäder ger dig möjlighet att bygga ett kontaktnät och få insyn i fastighetsbranschen.

Vill du också vara med och påverka morgondagens Stockholm? Eller har du kanske idéer kring hur vi kan utveckla vår verksamhet? Då vill vi ha kontakt med dig.

Möjligheten att göra examensarbete hos oss presenteras under 
Lediga jobb.

Praktik

Svenska Bostäder erbjuder flera typer av praktikplatser och varje termin har vi praktikanter hos oss. Genom att erbjuda praktikplatser drar vi vårt strå till fastighetsbranschen som kommer att behöva rekrytera kompetenta medarbetare inom många olika yrkeskategorier.

Företräde ges till dig som studerar till fastighetstekniker/kundvärd, förvaltare alternativt fastighetsingenjör.

Är du intresserad av att söka till oss ska du hålla utkik under Lediga jobb. Där annonserar vi när det är möjligt att söka och det är också där du kan registrera din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ditt CV. Det är viktigt att du anger vilken praktikperiod det gäller och vilka förväntningar du har.

I god tid innan varje termin ser vi över vilka som sökt och gör ett urval. Precis som vid all rekrytering kommer vi att kalla några av de sökande till intervju innan vi fattar beslut om vilka som ska erbjudas praktik/LIA.

Sommarjobb

Är du mellan 16 och 19 år och vill jobba hos på lovet? Sök feriejobb hos oss via Stockholm stad.

I år har vi som mål att ta emot 75 ungdomar under året varav de flesta på sommaren. Vi erbjuder ett flertal roller mellan vecka 24-33 i perioder om vardera tre veckor. Du jobbar antingen med enklare kontorsuppgifter eller hos någon av de entreprenörer som sköter om våra gårdar och grönområden.

Sommarjobbet är inte bara ett sätt att tjäna pengar under sommaren, utan också en bra merit för framtiden. Lycka till!

Ansök på Stockholms stads webbplats - 
Feriejobb i Stockholms stad.