Vårt erbjudande

Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Hos oss är det inte enbart sista raden på resultaträkningen som gäller utan det finns också en annan dimension - att skapa värde för vår ägare och stockholmarna.

Kollegor på ett yogapass.

Frihet att utvecklas under eget ansvar

Våra arbetsplatser ska erbjuda en säker och stimulerande miljö. Därför arbetar vi mycket medvetet för att upprätthålla en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö. Vi vet att människor måste få växa i sina roller för att trivas.

Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga hyresgäster samtidigt som vi bygger nya boenden för fler stockholmare. Hos oss får du en yrkesroll där du gör skillnad i människors liv!

Många spännande roller

Hos oss finns många spännande yrkesroller. Här får du kollegor som jobbar med förvaltning, service, teknik, byggnation, underhåll, miljö, it, ekonomi, kommunikation och mycket annat. Precis som många andra företag står vi inför en generationsväxling inom de närmaste åren och kommer därför ha ett stort behov av nya medarbetare inom många yrkesområden.

Balans i livet

Vi vill att våra medarbetare ska må bra - både på jobbet och på fritiden. Därför arbetar vi aktivt med olika hälsoaktiviteter. Vi har till exempel ett generöst friskvårdsbidrag, subventionerad massage och en idrottsförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter. I situationer där man kan behöva ett professionellt samtalsstöd har vi tillgång till det via externa parter.

Relaterad information

Vi samverkar med fyra fackliga organisationer som är representerade på företaget: