Vårt erbjudande

Hos oss får du en arbetsmiljö med stor frihet att utvecklas under eget ansvar där vi tillsammans jobbar för att våra hyresgäster ska vara nöjda och trygga. Var med och bidra till att skapa värde för stockholmarna.

Kollegor runt en dator har roligt på jobbet.
Kollegor runt en dator har roligt på jobbet.

Många spännande roller

Hos oss finns många spännande yrkesroller och som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Här får du kollegor som jobbar med förvaltning, service, teknik, byggnation, underhåll, miljö, it, ekonomi, kommunikation och mycket annat.

Våra förmåner

Vi erbjuder våra medarbetare en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att växa och utvecklas på jobbet samtidigt som vi är måna om en god balans mellan yrkesliv, familjeliv och fritid.

Nedanstående förmåner är ensidiga från arbetsgivaren vilket innebär att dom kan förändras från tid till annan.

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetsgivarorganisationen och arbetstagarorganisationer som reglerar anställningsvillkoren eller andra förhållanden mellan arbetsgivare och arbetstagare. Här framgår till exempel regler för semester och arbetstid.

Arbetstid

Hos oss har du förkortad arbetstid under sommaren (juni - augusti). Varje fredag under hela året slutar arbetstiden kl. 13 för våra kundvärdar och servicevärdar samt kl. 14 för våra tjänstemän.

Semester

Som tjänsteman har du 25 semesterdagar. Året du fyller 40 år får du 31 semesterdagar och året du fyller 50 år är du uppe i 32 semesterdagar. Som fastighetsanställd har du enligt kollektivavtalet 25 semesterdagar oavsett ålder men enligt lokal överenskommelse får du 31 semesterdagar året du fyller 40 år och 32 dagar året du fyller 50 år.

Vi erbjuder dig ett förmånligt semesterdagstillägg på 1,55 % vilket är högre än det som gäller enligt respektive kollektivavtal.

Det är möjligt att växla del av semesterdagstillägget mot extra semesterdagar. Det innebär att du istället för semesterdagstillägg får extra lediga semesterdagar. Du får 6 dagar om du är under 40 år och 7 dagar om du är 40 år eller äldre.

Pension

Som fastighetsanställd omfattas du av tjänstepensionsavtalet SAF-LO via AMF pension. Som tjänsteman omfattas du av tjänstepensionsavtalet KAP-KL/AKAP-KR via KPA pension.

Löneväxling

Det finns möjlighet att löneväxla till pensionsavsättning. Detta innebär att du avstår en del av lönen för en frivillig pensionsavsättning.

Föräldrapenningtillägg

Som tjänsteman får du ett föräldrapenningtillägg under 9 månader vilket är 3 månader längre än enligt kollektivavtalet.

Kundvärdar ansöker, enligt Fastighetsanställdas kollektivavtal, om föräldrapenningtillägg från AFA försäkring.

Friskvårdsbidrag

Du får 5000 kr per år i friskvårdsbidrag. Om du är anställd del av året uppgår bidraget till 415 kr per månad. Vi har en friskvårdsportal där du på ett enkelt sätt kan välja olika friskvårdsaktiviteter.

Massage

Hos oss får du subventionerad massage med 75 procent för upp till tolv behandlingar per år.

Rikskort

Genom att ansluta dig till rikskortet får du subventionerad lunch. Du laddar ner en app där du på ett enkelt sätt kan välja vilka månader du vill ladda ditt kort.

Personalstöd

Vi erbjuder alla medarbetare kostnadsfri, anonym och professionell vägledning genom samtalsstöd i frågor som rör både arbete och privatlivet, till exempel psykosociala, privatjuridiska och ekonomiska frågeställningar.

Friska medarbetare

Vi är anslutna till en digital hälsoplattform som erbjuds alla medarbetare. Genom hälsoplattformen kan du göra individuella hälsotester, få personliga kostråd eller träningstips, läsa artiklar om hälsa och utmana dig själv eller kollegorna med roliga hälsoutmaningar och tävlingar.

Vaccination

Vi erbjuder gratis vaccination mot influensa.

Företagsabonnemang

Vi erbjuder dig möjlighet att använda arbetstelefonen privat till förmånligt pris genom företagsabonnemang.

Idrottsförening

För 100 kr per år har du möjlighet att bli medlem i SBIF som är vår idrottsförening. Du får då tillgång till deltagande i olika aktiviteter tillsammans med dina kollegor.

Konst- och kulturförening

Som medlem i vår konst- och kulturförening har du möjlighet att delta i bland annat konstutlottning samt delta i aktiviteter anordnade av klubben.

Relaterad information

Vi samverkar med fyra fackliga organisationer som är representerade på företaget: