Om webbplatsen

Svenskabostader.se är uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Webbplatsen är responsiv och anpassad för att fungera på såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

Svenska Bostäders webbplats visas i olika skärmstorlekar som dator, mobil, padda och bärbar dator

Säkerhet

För att skydda din information använder webbplatsen https. Detta innebär att trafiken mellan webbservern och din webbläsare är krypterad. Av säkerhetsskäl så är SSL 3 och äldre versioner avstängda eftersom de inte längre anses vara säkra.

Så här hittar du på svenskabostader.se

Vi vill att du som besökare ska få svar och hitta snabbt. Här beskriver vi kort hur du når den information som intresserar dig. 

Sökfunktion

Om du vet vad du letar efter kan vår sökfunktion vara ett bra alternativ. Den hittar du via förstoringsglaset längst upp i högra hörnet på alla sidor. I mobil och läsplattor finns sökrutan alltid tillgänglig högst upp.

Skriv in ett eller flera ord i sökfältet och tryck sedan på "Sök". Du hittar fler instruktioner om sökfunktionen under sökhjälp.

Spårmärkning (brödsmulor)

Vi använder oss av spårmärkning för att göra det enklare för dig att navigera på svenskabostader.se. Spårmärkningen visas längst upp på varje sida, ovanför sidrubriken. De blåa länkarna går att klicka på om du vill backa bakåt.

Kontakta Svenska Bostäder

På svenskabostader.se kan du hitta information om störningar och kontaktuppgifter via ingången Kontakt. Under konktaktsidan finns olika telefonnummer presenterade beroende på vem du vill komma i kontakt med. Här finner du också adressuppgifter till ditt distriktskontor.

Mina sidor och e-tjänster

Som hyresgäst har du möjlighet att logga in på Mina sidor där du kan se aktuell information om ditt område, boka tvättstuga, se om din hyra är betald, skicka felanmälan och mycket mer.

Foton på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen får endast användas av Svenska Bostäder om inget annat står angivet.