E-faktura och autogiro

Som hyresgäst hos Svenska Bostäder eller Stadsholmen kan du välja att betala in din hyra via e-faktura eller autogiro.

Tjej som sitter på sin säng med en dator

E-faktura till din internetbank

Om du vill betala via e-faktura får du hyresavin direkt till din internetbank. Du anmäler att du vill ha e-faktura hos din internetbank. Tänk på att du måste logga in på banken för att kunna göra anmälan.

Missa inte informationen på e-fakturan

Vi använder ofta hyresavin för att informera om olika saker. Du kommer att hitta samma information på din e-faktura. Vi fortsätter att skicka magasinet Bo. och annan information hem till dig i brevlådan även om du väljer e-faktura för din hyresavi.

Autogiro direkt från ditt konto

Autogiro är ett bekvämt och enkelt sätt att betala hyran på och du behöver inte vara orolig att den inte blir betald i rätt tid. Det enda du behöver se till är att det finns pengar på ditt bankkonto senast dagen före sista betalningsdag. Pengarna förs sedan automatiskt över från ditt bankkonto samma dag som hyran förfaller till betalning. Sista betalningsdag framgår av din hyresavi.

Ansök om autogiro

På din internetbank väljer du autogiro för Svenska Bostäder samt fyller i ditt interna kundnummer. Du hittar det på din hyresavi. När autogirotjänsten träder i kraft framgår detta tydligt på hyresavin.