Nu blir vi bättre…

17 augusti 2022 10:01

… men först stänger vi ner! Från lunch den 23 augusti och ett dygn framåt genomför vi en uppdatering som påverkar e-tjänsterna på Mina sidor. Under tiden kommer Kundcenter inte att kunna ta emot några samtal eller felanmälningar på webben.

Två kollegor skrattar framför en dator

Under uppdateringen kommer du inte att kunna använda e-tjänsterna på Mina sidor. Passa därför på att boka in tvättstugan och gör dina andra ärenden redan nu. För dig som väntar besked om bilplats kommer vi att utöka tiden du har på dig att tacka ja.

Om du har ett ärende som inte är akut under uppdateringen ber vi dig att återkomma till Kundcenter efter lunch den 24 augusti eller använda vårt kontaktforumlär. Är det akut så kan du ringa till Fastighetsjouren på telefon 08-508 370 00 så hjälper de dig. 

Förbättrade e-tjänster

Uppdateringen innebär att vi kommer att kunna erbjuda nya e-tjänster till dig som hyresgäst. Först ut är en ny felanmälan som innebär att du själv kommer att kunna boka in serviceärenden med din bovärd och se dina grannars felanmälningar för gemensamma utrymmen. Håll utkik på Mina sidor inom kort!