Tina är ny distriktschef på Järva

8 december 2023 08:31

Vi är väldigt glada över att välkomna Tina Ajneling Danielsson som ny distriktschef på Järva. Tina kommer närmast från vårt systerbolag Stockholmshem och började jobba hos oss i oktober. Vi passade på att ställa några frågor till henne.

Tina ler in i kameran på en snöklädd gård.

Vad har du för bakgrund?

Jag har arbetat hela mitt yrkesliv inom fastighetsbranschen. De senaste tio åren har jag haft likande roller som jag har idag men på ett annat kommunalt fastighetsbolag.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att vara med och utveckla Järva och ge våra hyresgäster en bra boendemiljö.

Vilka utmaningar står vi inför?

Det finns många utmaningar, både gällande underhåll av våra fastigheter men även att skapa trygghet i våra bostadsområden i denna oroliga tid med sprängningar och gängkriminalitet. Ekonomin är en annan utmaning, inflationen slår hårt även mot oss som bostadsbolag och då gäller det att spara smart utan att det går ut över vår vardagliga förvaltning.

Vad kan vi se fram emot 2024?

Jag hoppas att vi kan komma igång med det långsiktiga arbetet med varsam renovering av de fastigheter som vi har kvar att till exempel byta stammar på i Järva. Jag hoppas också att 2024 blir ett mycket lugnare år gällande skjutningar och sprängningar och att den negativa utvecklingen vänder.

Kan du berätta något personligt om dig själv?

Jag är uppväxt i en familj där man arbetar med fastighetsförvaltning, min make och dotter jobbar dessutom i samma bransch så det är många diskussioner om detta vid middagsbordet.