Hyr bilplats

I de flesta av våra områden kan du som är hyresgäst hos oss hyra en bilplats. Gör en intresseanmälan via e-tjänsten Hyr bilplats på Mina sidor så skickar vi ett erbjudande när du står först i kön.

Parkeringsplatser utomhus eller i garage

Via e-tjänsten Hyr bilplats kan du hyra parkeringsplats för bil och motorcykel utomhus, i eget garage eller i ett flerbilsgarage. När du är inloggad kan du se vilka lediga bilplatser som finns i ditt område och anmäla ditt intresse.

Finns det inga lediga bilplatser kan du prenumerera för att få ett mejl när en plats blir ledig. Se menyn Intresse och erbjudanden för att aktivera din prenumeration. Kötiden för parkeringsplats är densamma som din boendetid i din nuvarande lägenhet. 

Läs igenom annonserna noga innan du anmäler intresse. Vissa platser är handikapplatser och för att kunna ansöka om dessa måste du ha ett särskilt parkeringstillstånd som du ansöker om på Stockholms stads hemsida

Gå till Hyr bilplats

Garage via Stockholm Parkering

I de flesta av våra garage är det Stockholm Parkering som hyr ut platserna. Ibland erbjuder de även andra parkeringsmöjligheter. På Stockholm Parkerings webbplats kan du se var de har sina parkeringsplatser och anmäla ditt intresse.

Frågor och svar