Bilplatser

I de flesta av våra områden kan du som är hyresgäst hyra parkering. Du anmäler ditt intresse via e-tjänsten Hyr bilplats, som du når via Mina sidor.

Parkeringsplatser utomhus eller i garage

Via e-tjänsten Hyr bilplats kan du hyra parkeringsplats utomhus, i eget garage eller i ett flerbilsgarage. Där kan du se vilka lediga bilplatser som finns i ditt område och anmäla ditt intresse. Kötiden för parkeringsplats är densamma som din boendetid i din nuvarande lägenhet. Dyker det inte upp några annonser när du går in på ”Hyr Bilplats” så betyder det att det inte finns några lediga som vi äger i ditt närområde just nu.

Läs igenom annonserna noga innan du anmäler intresse. Vissa platser är handikapplatser och för att kunna ansöka om dessa måste du ha ett parkeringstillstånd för rörelsehindrad. Detta ansöker man om på Stockholms stads hemsida. Alltså räcker till exempel inte ett intyg från läkare.

Garage via Stockholm Parkering

I de flesta av våra garage är det Stockholm Parkering som hyr ut platserna. Ibland erbjuder de även andra parkeringsmöjligheter. På Stockholm Parkerings webbplats kan du se var de har sina parkeringsplatser och anmäla ditt intresse.

Frågor och svar