Stilval

Tills vidare utför inte Svenska Bostäder underhållsbesiktningar med anledning av coronapandemin. Därmed är möjligheten att beställa stilval tillfälligt stoppad, liksom tillval som kräver underhållsbesiktningar.

Stilval får lägenheten att kännas ny och personlig

Med våra stilval kan du renovera lägenheten även när det inte är dags för underhåll. Du kan exempelvis beställa nya tapeter, golv och vitvaror eller ny färg till väggarna.

Påverkar inte hyran

Stilvalen påverkar inte din hyra, istället betalar du ett engångsbelopp när arbetet är klart. Vi har förhandlat fram bra priser på både material och arbete. 

Beställ genom Kundcenter

Kontakta Kundcenter och boka en tid för underhållsbesiktning med din bovärd. Bovärden berättar vilka möjligheter du har att beställa stilval till din lägenhet och vad det kostar. Priserna beror på när vi senast renoverade din lägenhet.

Du beställer dina stilval genom en blankett som du får vid besiktningen. Duktiga hantverkare utför sedan arbetet inom två månader efter din beställning. Enklare kan det knappast bli.

Det här kan du välja på:

  • nya tapeter (eller målning av redan målade väggar)
  • nya golvmattor
  • ny kyl och frys
  • ny spis
  • målning av köksluckor.

I en del av våra fastigheter kan du inte göra stilval, till exempel om vi planerar en större ombyggnation. Det är alltid vi som hyresvärd som avgör om du som hyresgäst får göra stilval i din lägenhet.

Prislista för stilval 2019