Svenska Bostäder på Framtidsmässan

19 mars 2021 09:00

Den 25 mars deltar Svenska Bostäder på Framtidsmässan, Sveriges största karriärevent för offentlig sektor. Här kan studenter från hela landet besöka vår monter och höra om hur det är att arbeta hos oss.

Tidigare traineer på Svenska Bostäder
Traineer som efter perioden anställts av Svenska Bostäder.

Framtidmässan är en mötesplats för studenter och nyutexaminerade runt om i hela landet där alla har en gemensam nämnare – intresse för offentlig verksamhet.

Svenska Bostäder har tidigare deltagit på mässan som i år blir helt digital. Under dagen kommer studenterna kunna chatta och ha videosamtal med våra medarbetare från HR, IT, Kundcenter, Fastighetsutveckling, Verksamhetsutveckling och distriktsmedarbetare. Det är gratis att delta, allt som krävs är en registrering på eventportalen

– Syftet med vårt deltagande är att uppmärksamma oss som kommunalt bolag, som potentiell arbetsgivare och att uppmärksamma fastighets- och bostadsbranschen. Vi är väldigt spända på att delta och få träffa studenterna digitalt, säger Linnéa Fällström HR-partner.

Studenterbjudanden under mässan

Förutom att chatta med våra medarbetare, klicka runt i vår kulturbok, svara på vad som lockar med Svenska Bostäder och se filmer från vår verksamhet så kommer studenterna även ha chans till flera studenterbjudanden.

Personlig CV-granskning

Studenterna kommer ha möjlighet att tävla och i efterhand vinna ett personligt och digitalt möte med HR-partner från oss och genom detta få en personlig CV-granskning samt tips & trix inför framtida jobbsökande.

Sommarjobba som handledare

Studenter som söker sommarjobb och som vill utveckla sin ledarskapsförmåga kan söka jobb som handledare till våra ferieungdomar.

Vara med och utforma vår nästa traineetjänst

Vi kommer söka en trainee inom verksamhetsutveckling till Allmännyttans traineeprogram 2022. Vi vill ge dig uppdraget att formulera den annons du hade velat söka. Vad tror du att en trainee inom verksamhetsutveckling kan komma att ha för arbetsuppgifter 2022?

Snabbfakta

Datum: 25 mars 2021 kl. 09:00 – 16:00
Var: Digitalt 
Målgrupp: Studenter och nyutexaminerade inom alla studieinriktningar från hela landet