Möt vår nya förvaltare i Rinkeby

18 februari 2021 15:34

I rollen som förvaltare har man tillsammans med sitt team av bovärdar ett övergripande ansvar för den dagliga driften och förvaltningen av våra fastigheter. Vi bad Kim som är ny förvaltare i Rinkeby att svara på fem frågor för att du som hyresgäst snabbt kan lära känna honom.

Kim Vestholm är ny förvaltare i Rinkeby

Vad har du för bakgrund?

Jag kommer senast från konsultbranschen där jag arbetade mot bostadsrättsföreningar i rollen som teknisk förvaltare och senare driftchef. Innan dess har jag arbetat mycket med säkerhet och utbildning på en operativ nivå, både i den privata sektorn och för Försvarsmakten.

Vad var det som lockade i jobbet?

Det var flera faktorer som gjorde att jag valde att söka till Svenska Bostäder. Jag ville jobba med hyresrätter på ett företag som inte bara satsade på att vara en bra hyresvärd utan även arbetade för en god arbetsmiljö för alla medarbetare. Jag har tidigare rekryterat medarbetare från Svenska Bostäder som trots att de valt att gå vidare benämnde Svenska Bostäder som det bästa företaget de jobbat för. Då var jag bara tvungen att söka när tillfället gavs!

Vad är ditt första intryck av Svenska Bostäder?

Mitt första intryck är mycket bra! Att mötas av så många vänliga kollegor, som alla erbjuder sin hjälp, får en att verkligen känna sig inkluderad. Det är väldigt skönt att kunna gå till en kollega för att få stöd och de verkar alltid hitta tid till att hjälpa till.

Vad ser du för utmaningar?

Jag ser flera utmaningar när en är ny på en arbetsplats. Den första och viktigaste utmaningen blir att komma in i arbetsgrupperna och kunna bidra till ett gott arbetsklimat. Jag brukar säga att en ska passa in utan att försöka anpassa sig. Nästa utmaning blir naturligtvis att försöka komma in i arbetet och bli en så bra förvaltare som möjligt.

Kan du berätta något personligt om dig själv?

På min fritid så tycker jag om att lära mig nya saker och att studera. Som kuriosa kan nämnas att jag har några högskolepoäng i Dinosaurier från Stockholms universitet.