Svenska Bostäders hyresgästpanel

17 november 2020 15:57

Tillsammans med våra hyresgäster vill vi bli ännu bättre. Därför bjuder vi nu in till vår hyresgästpanel, där de som vill delta får tycka till om vår kommunikation.

Idag når vi våra hyresgäster via olika kanaler, som vår webbplats svenskabostader.se, Mina sidor, sociala medier, nyhetsbrevet Nära dig, trapphusinfo, Magasinet Bo. och Senaste nytt i porten. Under 2021 funderar vi på både chatt, sms och app. Tillsammans med våra hyresgäster vill vi i panelformat diskutera olika lösningar för olika situationer. Med hänsyn till pandemin kommer vi till att börja med endast träffas digitalt via Skype.  

Vi ser gärna en spridning av hyresgäster från alla våra distrikt och i alla åldrar. På så sätt kan vi sätta ihop olika typer av paneler, exempelvis kan våra äldre hyresgäster få tycka till om Mina sidor eller föräldrar komma med förslag inför lanseringen av årets sommaraktiviteter.

Anmäl dig

Låter det intressant? Mejla till oss och märk mejlet Hyresgästpanel. Berätta gärna lite kort om dig själv, var du bor och hur gammal du är. Vi kontaktar dig i ett vändande mejl för att bekräfta att vi har mottagit din ansökan och hör av oss i början av nästa år för att bjuda in dig till en passande panel.

Ta gärna del av Svenska Bostäders policy för hantering av personuppgifter.