Svenska Bostäder vann två Kundkristaller

6 februari 2015 09:26

För tionde året i rad delades Kundkristallen ut. Svenska Bostäder var nominerade till tre Kundkristaller och vann två. De priser som Svenska Bostäder vann var Högsta lyft service, Bostäder och Högsta lyft service, Lokaler . Även dotterbolaget Stadsholmen var nominerade till Högsta lyft service, Bostäder.

– Det är fantastiskt roligt att ta emot två Kundkristaller. Priserna är ett tydligt kvitto på att våra hyresgäster uppskattar vårt arbete och att vi är på rätt väg, säger Pelle Björklund, VD. Vi har de senaste åren arbetat målmedvetet med att sätta våra hyresgäster i fokus och hålla toppskick i gemensamma utrymmen. Vi är både glada och stolta över priset. Nu ska vi fortsätta på samma sätt och bli ännu bättre.

Kundkristallen är ett pris där privata och kommunala fastighetsbolag i hela Sverige tävlar i kundnöjdhet, service och kvalitet. Vinnare är de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar. Årets kundkristallvinnare presenterades på Berns Salonger torsdagen den 5 februari 2015.

Nomineringar och vinnare utsågs bland de hyresvärdar som under 2014 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Företagen som ingick i mätningen förvaltar totalt över 350 000 lägenheter och 2 miljoner kvm lokalyta. Cirka 250 bostads- och fastighetsbolag mäter och jämför sig med stöd av AktivBo.

Svenska Bostäder och dotterbolaget Stadsholmen var nominerade som bästa företag i sammanlagt fyra kategorier:

Små företag 500 - 2 999 lägenheter, Stadsholmen

  • Största lyft av serviceindex bostäder

Kategori stora företag + 9 000 lägenheter, Svenska Bostäder

  • Högsta lyft av serviceindex bostäder
  • Högsta lyft av serviceindex lokaler
  • Högsta serviceindex

Tyck till om nya utseendet