Studentlägenheter i Stockholm

Hej student!

Stockholm är en fantastisk stad att bo och plugga i. Därför bygger Svenska Bostäder studentbostäder i centrala lägen så att fler kan flytta hit. Det ska vara enkelt att ta sig till universitetet och vännerna med cykel. Och det ska vara enkelt att bo. För som student har du ju viktigare saker att tänka på än bostadsräntor, vattenskador och köksrenoveringar.

Nyhetsbrev för studenter

Vill du få reda på när vi har nya studentlägenheter på gång? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

I hjärtat av det akademiska Stockholm

Stans bästa läge för studenter? Enligt oss: Campus Albano. På norra Djurgården får du tillgång till både stad och natur – och allt annat som krävs för ett behagligt studentliv.

Resan börjar här

Har du eller någon du känner kommit in på drömutbildningen i Stockholm? Då har vi lägenheten för dig! Nära natur och stadsliv, med fyra av Stockholms största universitet runt hörnet, i en inspirerande miljö för dig som vill uppnå dina drömmar helt enkelt.

Nyproducerade lägenheter med takterrass

Rymliga studentlägenheter med eget kök, nära sport och med bra förbindelser till alla de stora lärosätena.

Välkommen till ditt nya kvarter

Har du eller någon du känner kommit in på drömutbildningen i Stockholm? Då har vi lägenheten för dig! Nära sport och kollektivtrafik, fint beläget i södra Stockholm.

Student housing

We have student housing at campus Albano in central Stockholm. All our rental apartments can be found through the Stockholm Housing Agency. You can register for the housing queue once you have your Swedish personal identity number or coordination number.

Campus Albano för en större studentupplevelse

Stoltheten i vårt utbud av studentlägenheter är Campus Albano. Är det nånting Stockholm har saknat som studentstad är det ett campus där internationella utbytesstudenter, blivande ingenjörer och samhällsvetare både pluggar och bor och knyter kontakter för livet. Campus Albano har allt det. Det här kommer bli ett av Sveriges största campusområden och framförallt Sveriges mest innovativa.

Vanliga frågor och svar