Plankan, hyresrätter och studentlägenheter

Innerstaden / Södermalm

På den stora gården i kvarteret Plankan planerar vi att bygga ett runt hus som står på pelare. På befintliga byggnader planerar vi en takpåbyggnad. Sammanlagt blir det 162 nya lägenheter. 

Antal 162
Byggstart 2019
Inflyttning preliminärt från 2022

162 nya lägenheter

Ett nytt runt hus byggs på gården med 92 lägenheter, varav 50 studentlägeheter i de två översta våningarna. På det befintliga huset byggs det 70 lägenheter på taket.

Välplanerade lägenheter

Vi bygger med hög standard. Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Alla lägenheter får balkong. Studentlägenheterna har tillgång  till balkong eller terrass.

Fibernät, SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni

Närhet till parker och service

Kvarteret Plankan ligger i hörnet Hornsgatan/Varvsgatan. Här har du närhet till Drakenbergsparken, Tantolunden och Årstaviken. Ett stort serviceutbud finns vid Hornstull. Högalidsparken med kyrkan i mitten ligger på andra sidan Varvsgatan. I närheten finns Kristinehovs Malmgård som är en föreningsdriven kulturcentrum med olika aktiviteter. 

Bilder

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via  Bostadsförmedlingen. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Är du redan hyresgäst gör en intresseanmälan via den interna byteskön på Bostadsförmedlingen.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.