Kom och träffa oss!

11 april 2024 08:41

I maj och juni kommer vi finnas på plats på olika event runt om i staden och dessutom anordnar vi ett par lokala grannträffar. Vi finns på plats för att lyssna och svara på frågor från dig som hyresgäst. Välkommen förbi på en fika eller bara för att säga hej!

Svenska Bostäders gäng under hemokratidagarna i Kärrtorp.

Grannträff

22 maj, klockan 16.30-18.30, Barnängsgatan 44, Södermalm

Precis som förra året finns vår personal på plats för att svara på frågor och bjuda på fika. Kom förbi och mingla med dina grannar!

International Food Festival

25 maj, klockan 11.00-17.00, Vällingby centrum, Vällingby

Vi ses i minglet på matfestivalen i Vällingby centrum! Du hittar vårt tält intill Trappan där vi bjuder på fika, pratar om hållbarhet och lottar ut lokalt odlad honung.

Dagen i Dalen

25 maj, klockan 11.00-15.00, Dalen centrum, Dalen

För barnen som besöker centrum bjuds det på ansiktsmålning, Bing och Flopp, ballongfigurer, basket, hoppborg och cirkusskola. Välkommen förbi vårt tält där vår personal finns på plats, svarar på frågor och bjuder på fika. 

Tvättstugeevent

29 maj, klockan 17.00-19.00, Vällingbyvägen 157, Vällingby

I maj lanserar vi vår nya app där en av höjdpunkterna är den nya tvättstugebokningen. Träffa oss utanför tvättstugan, få en presentation av appen och ta en fika! Vi passar på att städa fint i kvarteret. 

Järvaveckan

29 maj - 1 juni, klockan 12.00-19.00, Spånga IP, Spånga

Svenska Bostäder är på plats under hela Järvaveckan där du hittar oss i Stockholms stads tält. Vi bjuder på frågesport och finns till hands för att svara på frågor och ta emot synpunkter. Kom förbi på en fika!

Kärrtorpsfestivalen

6 juni, klockan 11.00-15.00, Kärrtorps centrum, Kärrtorp

På Kärrtorpsfestivalen blir det både roliga aktiviteter för hela familjen och nationaldagsfirande. Kom förbi vårt tält för att säga hej och ta en fika!