Campus Albano

Innerstaden / Norra Djurgården

Stans bästa läge för studenter? Enligt oss: Campus Albano. På norra Djurgården får du tillgång till både stad och natur – och allt annat som krävs för ett behagligt studentliv.

Rum 1 -4 rum och kök
Antal 1022
Byggstart 2017
Inflyttning 2021-2023

Ditt nya hem – i hjärtat av det akademiska Stockholm

Lägenheterna är nyproducerade och effektivt planerade med kök och badrum och utrymme för sovplats, TV och andra nödvändigheter som krävs för ett bekvämt studenthem. De är belägna på Campus Albano – ett nytt studentområde som under de senaste åren har vuxit fram på norra Djurgården. Området kan beskrivas som ett akademiskt nav där Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet och Handels binds samman med varandra och med staden. Här skapas en unik mix av människor med olika spetskompetenser från världens alla hörn – en inspirerande miljö för dig som vill uppnå dina drömmar, helt enkelt.


Bostäderna är skapade för dig som vill kunna känna pulsen från innerstan utan att gå miste om närheten till skog och natur. Området är dessutom utformat för att kunna leva ett hållbart liv där varken bil eller SL-kort behövs för att få vardagen att gå ihop. Universitet, matbutik, apotek, gym, barer, restauranger – med mera – finns inom gång- eller cykelavstånd. Och ja, du kommer befinna dig inom den gröna zonen för Foodora, VOI och andra liknande tjänster.


Tycker du också att Campus Albano har det bästa läget i stan? Toppen! Då är det läge för dig att ansöka om att få bli en del av det akademiska Stockholm.

Läs mer på bostadsförmedlingen

Campus albano 3D visualisering

Ett rökfritt boende

Fimpar på marken och röklukt som sipprar in från grannens fönster är ett minne blott på campus Albano. Här bor du i ett rökfritt boende. Alla som tecknar hyreskontrakt här förbinder sig att inte röka i lägenheten, på balkonger eller i gemensamma utrymmen. Vi tror att rökförbudet kommer bidra till en mer hälsosam och hållbar boendemiljö för dig, ditt husdjur och dina grannar.

Studentlägenheter i Stockholm

Svenska Bostäder har flera studentlägenheter på attraktiva platser i Stockholm och du är varmt välkommen att flytta in hos oss.

Läs mer

Karta

Laddar...