Smygpremiär för vår nya webb

8 mars 2017 09:03

Välkommen till nya svenskabostader.se. Vi har byggt en ny webbplats som är helt mobilanpassad och innehåller en rad nya funktioner.

Från och med 8 mars kommer svenskabostader.se vara anpassad för alla skärmar.

Mina sidor

På Mina sidor hittar du de e-tjänster vi erbjuder dig som hyresgäst. Du kommer också kunna ta del av information om vad som händer där du bor under rubriken Aktuellt i ditt område.

Lättare att hitta

Vi har utvecklat en bättre sökfunktion, som hjälper dig att snabbt hitta rätt. Det första du möts av när du besöker den nya webben är en sökruta där du kan skriva in ett eller flera ord. Vi har också förbättrat menyerna och strukturen, så att det blir lättare för dig att hitta det du letar efter.

Webben behövde en uppfräschning

Vår nuvarande webbplats har hängt med ett tag och behövde fräschas upp. Därför har vi tagit fram en ny webb, som bättre svarar mot de krav som våra hyresgäster ställer på vår sajt. Innan vi gjorde om vår webbplats genomförde vi flera kundundersökningar och vi har även låtit flera hyresgäster testa de nya funktionerna.

Vi vill veta vad du tycker

Arbetet med att utveckla vår nya webbplats har bara börjat. Det är därför vi kallar den första lanseringen för smygpremiär. Vi vill gärna veta vad du tycker om den nya webben och vad vi kan göra för att svenskabostader.se ska bli ännu bättre. Därför kommer det finnas möjlighet att tycka till om de olika sidorna du besöker, genom att fylla i dina synpunkter i formuläret Tyck till om sidan. Vi hoppas att du tar chansen att framföra dina synpunkter.