Nu är det dags för Husby festivalen 2017

18 augusti 2017 08:30

Lördag den 26 augusti är det dags för Husby festivalen. Svenska Bostäder i samarbete med Husby företagarförening står bakom festivalen och välkomnar alla barn och familjer till en spännande och rolig dag med mat, musik, kultur, sport och mycket mer.

Ann-Margrethe Livh Svenska Bostäders ordförande
Ann-Margrethe Livh inviger Husby festivalen kl 14:20
Fotograf: Lieselotte van der Meijs

Babblarna

För de minsta har vi i år några speciella gäster som kommer att ta oss till Babblarnas värld. Babblarna är ett färgglatt gäng som tagit Skandinavien med storm. De har över 60 miljoner visningar på Youtube och är ett väl genomtänkt språkträningskoncept som hjälper barnen i deras språkutveckling.

Idrottsaktiviteter

Det kommer att finnas ett idrottsområde där barnen kan få prova på olika sporter. Hockey, fotboll, trampolinhoppning, basket, boxning, innebandy och cricket är några av de sporter som kommer att finnas i år.

Information om brandsäkerhet

Räddningstjänst från Storstockholms Brandförsvar kommer att vara på plats för att informera om brandsäkerhet och dela ut begränsat antal brandfiltar. Vuxna kommer också att få prova på att släcka bränder.

Programmet

Uppträdanden från bland andra Yahye UK, Marcolito, Cascarita Clowns och Kulturskolan. Hela programmet hittar du på https://www.husbyfestival.se 

Ta med familj och vänner och tillbringa din dag på Husbyfestivalen med oss den 26 augusti kl 14:00-21:00.