Hållbar stadsutveckling

22 november 2016 13:45

Välkommen till Stockholmsrummet på torsdag den 24november kl 17-18 och lyssna på och ställ frågor kring hur vi arbetar med hållbar stadsutveckling.

På torsdag mellan klockan 17-18 i Stockholmsrummet kan du komma och höra Åsa Stenmark, hållbarhetsstrateg på Stockholmshem och projektledare för Hållbara Hökarängen och Carolin Dahlbom, projektledare på Familjebostäder och Rinkebystråket berätta om hållbar stadsutveckling.

Vad är hållbar stadsutveckling? Stockholms allmännyttiga bostadsbolag arbetar inte bara med fastigheter och lägenheter. Ambitionen är att vara med och utveckla staden och områden där människor vill leva och bo.

I Stockholmsrummet, Sergelgången 31, finns forumet "Prata med staden" där stadens sakkunniga svarar på aktuella frågor. På utvalda torsdagar klockan 17.00-18.00 kan du passa på att ställa dina frågor med koppling till bostadsfrågan.

Modell på Stockholm

Passa även på att ta en liten promenad på glasgolvet som är över modellen av Stockholms innerstad. Modellen är uppbyggd med befinlig miljö och där det lätt syns var det finns planer på nybyggnationer.

Tyck till om nya utseendet