Inflyttning i kvarteret Stämpelfärgen

9 juni 2016 11:00

Nu har våra nya hyresgäster flyttat in i kvarteret Stämpelfärgen längs med Härjedalsgatan i Vällingby. Det är totalt 61 lägenheter som är fördelade på tre fina terrasshus. Lägenheterna är från 1 rum och kök på 34 kvm till 5 rum och kök i etage på 115 kvm.

Familjen Grape flyttade in i sin lägenhet på 5 rum och kök den 30 maj. Vi ställde frågan hur det kändes att flytta in i Stämpelfärgen?

- Det känns superkul. Den fina 50-talsinspirerade designen och den fantastiska terrassen gjorde att vi valde den här lägenheten, berätta familjen Grape.

Mellan husen finns två mindre gårdar med planteringar och plats för umgänge. Gårdarna är utrustade med bland annat bänkar, bord och en gemensam grill. För de minsta barnen finns också lite lekutrustning.

- Det har varit fortsatt stor efterfrågan på lägenheter i Vällingby trots att vi byggt ganska mycket under de senaste åren och lägenheterna på Härjedalsgatan var lätta att hyra ut. Nu hoppas och tror vi att våra nya hyresgäster ska trivas riktigt bra i både lägenheten och i sitt närområde, säger Kerstin Sjöberg-Carlsson, boförmedlare i Västerort.

Tyck till om nya utseendet