Bostadsförmedlingen förmedlar Snabba Hus-lägenheterna

18 februari 2016 14:45

Nu har Bostadsförmedlingen öppnat möjligheten att anmäla intresse för Snabba Hus-lägenheterna i Västberga. Mellan 18 februari och 2 mars kan unga vuxna mellan 18 och 30 år som står i Bostadsförmedlingens kö, anmäla sig till lägenheterna. Snabba Hus-kontrakten är tidsbegränsade och gäller i fyra år. Eftersom man hyr på begränsad tid, får hyresgästen behålla sin plats i kön under tiden man bor i Snabba Hus.

I dag står närmare 300 000 unga vuxna i bostadskön i väntan på ett kontrakt. Därför känns det bra att nu kunna erbjuda ett högkvalitativt boende till rimlig hyra och möta det akuta och växande behovet av bostäder för unga vuxna. 

Lägenheterna

Lägenheterna är välplanerade med hög kvalité i alla materialval. Parkett i rum/kök och sovalkov och plastmatta i anslutning till ytterdörren. Badrummen har klinkers på golvet och kaklade väggar och plats för tvättmaskin. Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och är inrett med glaskeramikhäll, fläkt, mikro och kyl/frys. Alla lägenheter har balkong eller möjlighet att ha bord och stolar utanför i markplan. Det finns tre gemensamma tvättstugor i fastigheterna, två stora tvättstugor och cykelrum. Vi har också installerat fibernät i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.Totalt bygger vi 280 lägenheter som fördelas så här:

Typ av bostad Antal Yta (kvm) Prel. hyra/månad
1,5 rum och kök, i markplan 6 31 4 852
1,5 rum och kök, med balkong 272 32 4 995
3 rum och kök, i markplan 1 77 8 634
3 rum och kök, i markplan 1 78 8 705

Till Bostadsförmedlingens sida om Snabba Hus i Västberga.

Tyck till om nya utseendet