Studentlägenheter i Östberga centrum

Söderort / Östberga

Svenska Bostäder bygger 87 studentbostäder mitt i Östberga centrum.

Rum 1:or, 2:or
Antal 87
Byggstart 2022
Inflyttning 2024

Östberga är under utveckling. Årstafältet som gränsar till Östberga ska göras om till levande bostadskvarter med över 6000 bostäder och butiker. Den västra delen av Årstafältet blir en stadsdel som kommer knyta ihop Östberga med Årsta.

Bo i studentlägenhet med eget kök

Mitt i Östberga centrum bygger vi ett 7-våningshus med studentlägenheter i storlekar om 26-34 kvm. Här bor du i en 1:a eller 2:a med rymligt badrum och eget kök. Alla studenter har tillgång till en gemensam takterrass som Svenska Bostäder utrustar med möbler och växter. I husets bottenvåning finns en förskola och ett inomhusförråd för cyklar.

Vill du bo här?

Anmäl dig till Stockholms stads bostadsförmedling. När vi har börjat bygga läggs projektet upp på bostadsförmedlingens webb och du kan skapa en bevakning.

Gå till bostadsförmedlingen

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du en studentbostad?

Studentbostäderna förmedlas av Bostadsförmedlingen ungefär ett halvår innan inflyttning. De förmedlas till de sökande som har längst kötid och som uppfyller övriga villkor. Du behöver till exempel visa att du studerar vid högskola, universitet eller yrkeshögskola. På bostad.stockholm.se kan du logga in på Mina sidor och fylla i var du studerar.