Studentlägenheter i Östberga centrum

Söderort / Östberga

Svenska Bostäder bygger 87 studentbostäder mitt i Östberga centrum.

Rum 1:or, 2:or
Antal 87
Byggstart 2022
Inflyttning 2024

Östberga är under utveckling. Årstafältet som gränsar till Östberga ska göras om till levande bostadskvarter med över 6000 bostäder och butiker. Den västra delen av Årstafältet blir en stadsdel som kommer knyta ihop Östberga med Årsta.

Nyproducerade lägenheter med takterrass – mitt i Östberga centrum

Här bor du i en 1:a eller 2:a med rymligt badrum och eget kök. Alla studenter har tillgång till husets två gemensamma takterrasser som Svenska Bostäder utrustat med möbler och växter. I husets bottenvåning finns en förskola och ett inomhusförråd för cyklar, där varje lägenhet har en egen cykelplats, plus en enklare serviceplats där du till exempel kan byta däck. Bostäderna ligger precis vid Östberga torg, där det finns både närlivs och pizzeria samt bibliotek och kulturhus.

Med bara 140 meter till busshållplatsen tar du dig enkelt till Gullmarsplan och Liljeholmen. Därifrån kan du fortsätta med tunnelbanans röda eller gröna linje mot innerstan och Stockholms universitet, KTH, Karolinska Institutet och Handelshögskolan.

Bussen mot Gullmarsplan tar dig även på 9 minuter till Årstafältet, där du kan hoppa på tvärbanan. Årstabergs pendeltågsstation når du på 7 minuter med cykel (eller 8 minuter med buss). Därifrån tar du dig enkelt vidare till Södertörns högskola och Campus Flemingsberg.

Östberga centrum är perfekt för dig som är sportintresserad, då du med cykel snabbt tar dig till Enskede ridskola, Enskede rackethall, Årsta golf, Årstavikens segelsällskap eller Klättercentret Telefonplan.

Bilder från lägenheterna

Här kan du redan nu "tjuvkika" hur lägenheterna ser ut.

1 rum 2 rum

Tycker du att det låter intressant?

 Då är det dags att ansöka om en ny bostad lagom till terminsstart!

Läs mer på Bostadsförmedlingen

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du en studentbostad?

Studentbostäderna förmedlas av Bostadsförmedlingen ungefär ett halvår innan inflyttning. De förmedlas till de sökande som har längst kötid och som uppfyller övriga villkor. Du behöver till exempel visa att du studerar vid högskola, universitet eller yrkeshögskola. På bostad.stockholm.se kan du logga in på Mina sidor och fylla i var du studerar.