DINA DRÖMMARS STAD?

Varmt tack till er som kommit in med idéer och uppslag på förbättringar av vår huvudstad. Vi på Svenska Bostäder är ett bostadsbolag med många engagerade hyresgäster, nu har vi även fått in många åsikter och tankar från stockholmare över hela regionen. Fortsätt gärna att skicka in fler kreativa förslag – vår stad vinner på engagemang och nya friska idéer. Hur ser den ut, dina drömmars stad?

Stockholm är drömmarnas stad för så många människor. För dig, för mig och inte minst för de som sökt sig hit för att börja ett nytt liv. Ett liv med nya ambitioner, nya möjligheter och en trygghet för sig själva och för familjen.

Stockholm är också den region i Sverige som står för en avgörande del av hela landets tillväxt. Här föds nya företag, nya trender och här skapas kontakter som sträcker sig ut i ett interaktivt globalt nätverk.

Som en del i denna tillväxt bygger Svenska Bostäder nya hem och nya lokaler. Vi utvecklar områden med hållbara miljöer för alla de människor som inom en snar framtid kommer att bli stockholmare. Alla med sina egna idéer och egna drömmar om den stad de slår sig ner i.

Hur är dina drömmars stad? Har du tankar om nya möjligheter och lösningar som skulle göra vår huvudstad ännu bättre? Vi på Svenska Bostäder letar nu efter fler kreativa idéer, stora som små, för att vi tillsammans ska kunna lyfta vår hemstad, vår boendemiljö och vår framtid.

Hur ser den ut, dina drömmars stad?

Hur är dina drömmars stad?