En byggnadsingenjör som blev skatteekonom

Lina Makdissi sadlade efter examen om och är nu specialist inom moms och skatt på Svenska Bostäder.

Vår medarbetare Lina i svar blus med vita detaljer.
”Jag började på Svenska Bostäder 2003, då jag arbetade som vikarie på leverantörsreskontra som ekonomiassistent. Därefter gick jag vidare till en tillsvidareanställning som kravhandläggare.
 
Sedan min första dag på jobbet har jag alltid blivit motiverad att utvecklas vidare, och blev erbjuden en kvalificerad ekonomiutbildning. Parallellt med utbildningen har jag arbetat som ekonom på intäktfunktionen. Där väcktes mitt starka intresse för moms och nu är jag skatteekonom samt momsspecialist. Att få breda erfarenheter och stöd från mina chefer har varit otroligt givande, både yrkesmässigt som personligt. Det har varit en otrolig resa och kul att arbeta med flera olika arbetsroller.
 
Intressanta arbetsuppgifter och chanser till nya utmaningar har gett mig stor motivation att fortsätta inom företaget. Jag trivs enormt på SB och det har alltid varit kul att gå till jobbet.
 
Svenska bostäder har gett mig möjligheten att utöva min nyfikenhet vilket har varit en stor drivkraft till varför jag klättrat inom företaget. Det är ett fantastiskt företag med en trevlig atmosfär bland kollegor och chefer. Med nya projekt och arbetsuppgifter, är ingen dag är den andra lik.”