Missnöjda kunder lär oss bäst

Monica Åhs, chef på Kundcenter, trivs att jobba med service och människor.

Vår medarbetare Monica med lila kofta.
Monica Åhs är i grunden utbildad frisör och drev under 1980-talet en egen salong i Solna. När det var dags att prova något nytt hittade hon av en slump till bostadsbranschen.
 
”Jag råkade läsa om bovärdsjobbet som lät jätteintressant och omväxlande med mycket kundkontakt och sökte mest på skoj som bovärd i Rinkeby men fick inte jobbet. Jag blev istället kallad på en intervju som bovärd i Västerort som jag därefter fick och arbetade då på Viveka Trolles gränd i Hässelby. Ett trevligt litet område och med trevliga kollegor och som senare såldes till Hässelbyhem. Några av mina äldsta kollegor från den tiden jobbar kvar än.
 

Goda utvecklingsmöjligheter

Varje gång jag tänkt sluta på Svenska Bostäder har något nytt spännande uppdrag/tjänst dykt upp. Jag har aldrig haft en tråkig sekund stund, även om de dagliga utmaningarna stundtals är rätt stora när man arbetar med människor och service. Jag har fantastiska minnen efter alla år på företaget.
 
Jag lär mig något nytt varje dag och ser våra missnöjdaste kunder som våra bästa läromästare. Det finns även goda utvecklingsmöjligheter på SB om man är nyfiken, engagerad och bidrar med förbättringar som leder framåt.
 
Jag är verkligen stolt över att få arbeta på SB och på den bästa arbetsplatsen med den bästa arbetsgivaren. Alla värnar och bryr sig om varandra och samarbetet med olika avdelningar fungerar väldigt bra fast vi är så många. Och det är det fina samarbetet med alla fantastiska kollegor som motiverar mig allra mest i mitt dagliga arbete. Tillsammans är vi bäst!
 
Det är fantastiskt att ha fått vara med på kundresan vi tillsammans gjort och som tagit oss dit vi är idag!”

Monicas tid på SB
2000 Bovärd i Hässelby
2003 Förvaltningsassistent Västerort
2004 Ombyggnadskoordinatorassistent Fastighetsutveckling
2005–2010 SB Bredband: kundservice och senare kundserviceansvarig
2010 Kundcenterpiloten augusti – november.
2011 Kundcenter infördes – kundcentermedarbetare och senare samma år Kundcenterchef