Nytt utseende på webben

16 november 2021 14:58

Från och med nu kommer det se lite annorlunda ut här på svenskabostader.se. Vi har tillgänglighetsanpassat webbplatsen för att förtydliga knappar, länkar och dokument. Samtidigt passade vi på att uppdatera utseendet på några av de mest välbesökta sidorna.

Nytt utseende på webben speglas i olika enheter som mobil och dator.

På Mina sidor får du en ny översikt, en bild på din bovärd och snabb tillgång till alla funktioner och e-tjänster. Under Uthyres har vi samlat all information om våra lediga bostäder, lokaler, bilplatser och nyproduktion. I menyn på startsidan kan du klicka på Om för att läsa mer om oss. Oavsett om du hyr en bostad eller lokal så hittar du all information du behöver under Hyresgäst. 

Även Kontakt-sidan har fått en ny kostym, där vi veckovis uppdaterar svaren på era vanligaste frågor. Under hösten har vi haft en hyresgästpanel tillsammans med våra hyresgäster om Felanmälan. Många av synpunkterna som kom in är välkända och vi hoppas kunna lansera en ny version under nästa år. Vi planerar även att bjuda in er till fler paneler under 2022 så att ni får tycka till om olika delar av vår verksamhet.

Tyck gärna till om det nya utseendet genom att lämna en synpunkt!

Tyck till om nya utseendet