Nyheter

 • Dags att söka sommarjobb

  Är du mellan 16 och 19 år och vill arbeta med att göra våra gårdar riktigt fina i sommar? Då är det dags att söka nu! I år erbjuder Svenska Bostäder 70 ungdomar sommarjobb hos någon av de entreprenörer som sköter om våra gårdar och grönområden.

  Läs mer
 • Vi söker nya talanger

  Dags att söka till 2017 års traineeprogram. I år letar vi efter två trainees till områdena ”Energi och miljö” och ”HR”. Deltagarna är anställda hos oss under ett år och har sin hemvist hos Svenska Bostäder hela året.

  Läs mer
 • Intresserad av nybyggd lägenhet?

  I Norra Djurgårdsstaden bygger Svenska Bostäder ett nytt kvarter, Björnlandet, med 158 lägenheter. Uthyrning och inflyttning kommer att ske i flera etapper. Nu kan du intresseanmäla dig till den sista etapperna med inflyttning hösten - vintern 2017.

  Läs mer
 • Nu utvecklar vi Stockholmshyra för en konsekvent hyressättning

  Hyresgästföreningen region Stockholm och Stockholms stads tre kommunägda bostadsbolag vill skapa en hyressättning som bättre speglar det som dagens hyresgäster värdesätter i sitt boende. Nu undertecknar vi därför en överenskommelse för att utveckla hyressättningen i Stockholm.

  Läs mer
 • Jörgen Holmqvist ny chef för Fastighetsutveckling på Svenska Bostäder

  Sedan den 1 februari heter Svenska Bostäders nya chef för Fastighetsutveckling Jörgen Holmqvist. Jörgen var tidigare ombyggnadschef inom samma avdelning och efterträder nu Lars Skoglund som går i pension till sommaren.

  Läs mer
 • Svenska Bostäder är Sveriges bästa hyresvärd

  Den 9 februari delades Fastighetsbranschens pris Kundkristallen ut för tolfte året. Svenska Bostäder var nominerade i kategorin Högsta Serviceindex för fjärde året i rad och i kategorin Största lyft Serviceindex Lokaler.

  Läs mer
 • Föräldraforum i Järva bjuder in

  Under våren genomför Rädda Barnen föräldraforum i Järva med temat hälsa och välbefinnande för barn. Föräldraforum är en plats där föräldrar kan mötas, diskutera, få nya erfarenheter och kunskaper. Möteslokalen är Tensta konsthall. Föräldraforum är en del av Rädda Barnens satsning På Lika Villkor, som syftar till att etablera ett hållbart barnrättstarbete i socioekonomiskt utsatta områden.

  Läs mer
 • Nu startar ombyggnaden av Rinkeby Allé Nu startar ombyggnaden av Rinkeby Allé

  Tidigare i veckan informerade vi boende om utvecklingen av stadsdelen Rinkeby. Nu i februari börjar ombyggnaden av Rinkeby Allé och rivningen av parkeringshuset på Rinkebysvängen för att ge plats åt nya bostäder och garage i bottenvåningen. Längst med Rinkeby allé och Rinkebysvängen kommer det att bli drygt 200 lägenheter.

  Läs mer
 • Brandsäkra hemmet Brandsäkra hemmet

  Hemmet är vår trygghet. Här umgås vi med familj och vänner. Samtidigt är det en vanlig brandplats. De allra flesta bränder sker i den egna bostaden och köket är den vanligaste platsen.

  Läs mer

Sidan uppdaterad: 2017-01-10

Mina sidor

Hjälp att logga in
Glömt pinkod? Logga in