Kv. Hedvig 22

På de befintliga huskropparna på låghusen bygger vi till två våningar i flera etapper. Samtidigt uppgraderar vi samtliga lägenheter i huset till dagens standard och installerar en smalhiss.

Medan vi bygger evakuerar vi hyresgästerna i respektive hus. Totalt blir det 51 nya lägenheter i kvarteret Hedvig vid Spånga Stationsväg utöver de 19 lägenheterna i det redan nybyggda huset. Under 2019 beräknas alla påbyggnader och ombyggnader vara klara i kvarteret.

Lägenheterna

Lägenheterna byggs med hög standard. De är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Alla golv har parkett och i anslutning till tamburdörren i hallen är det klinker. Badrummen har klinker på golvet och kaklade väggar. Spisen har glaskeramikhäll.

Fibernät, SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Läs gärna mer om de påbyggda lägenheterna i informationsbladet om kvarteret Hedvig

Område

Spånga präglas av villabebyggelse, individuellt utformade hus av olika storlek, stil och ålder. Vägarna är slingriga och de välskötta trädgårdarna ger grönska och karaktär. Kvarteret Hedvig ligger centralt, nära till pendeltåg, ett stort antal busslinjer och servicen i Spånga centrum.

Intresseanmälan

I augusti är det inflytt i 12 av de nya påbyggda lägenheterna. Anmäl ditt intresse under tiden 22 - 29 mars. Läs mer på bostadsförmedlingens webbplats.

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia