Mariehäll

Området ingår i ett större stadsutvecklingsprojekt där man omvandlar ett industriområde till en attraktiv promenadstadsdel. Här byggs såväl hyresrätter som bostadsrätter och radhus. De första boende i området flyttade in i våra fastigheter på Pippi Långstrumps gata i februari 2011.

Annedal har flera parker och naturområden. De olika parkerna är för allmän samvaro men även för rekreation, promenader och aktiviteter som sport, lek, spel och teater. En kort promenad bort finns Bromma kullar med möjlighet till jogging och promenader.

Lägesbeskrivning

Läge

Annedal är en ny stadsdel som ligger i Bromma/Mariehäll, på gränsen till Sundbyberg, cirka 10 km från Stockholms city.

Kommunikationer

Det finns bra kommunikationer till och från Annedal. På sl.se hittar du mer information om och tidtabeller för tunnelbana och bussar i Västerort.

Service

I området finns bland annat caféer och flera restauranger, träningscenter och restauranger. Det finns en matvarubutik och en närbutik med posthantering. Här finns flera förskolor och en grundskola, åk 0-5.

Sundbybergs centrum, med all tänkbar service, ligger på 10-15 minuters promenadavstånd och alldeles i närheten ligger det stora shoppingområdet Bromma Blocks.

På Stockholms stads webbplats sida "Hitta och jämför service" kan du läsa mer om vad som finns i området.

Sport & Fritid

Det finns många bra cykelvägar i området. På Stockholm stads sida "Service för dig som cyklar" hittar du all information om stadens cykelmöjligheter. 

I Sundbyberg finns flera sport- och idrottsanläggningar, en isbana vintertid, en simhall och en tennishall.

På Stockholms stads webbplats sida "Hitta och jämför service" kan du läsa mer om vad som finns i området.

Frågor & svar

KATEGORIER: 65+ Boende

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia