Kv. Triglyfen 2

På Strandliden i Hässelby strand har vi byggt ett höghus på 16 våningar med 61 lägenheter. Många av lägenheterna har en fantastisk utsikt med hel eller delvis sjöutsikt över Mälaren. Det är också nära till både Hässelby strands centrum och tunnelbanan.

Här bor du i ett höghus på 16 våningar, varav de två översta våningarna är indragna. Det byggs också två källarplan – ett för allmänna utrymmen och ett för garaget. Vi satsar mycket på att göra våra gårdar trivsamma genom att plantera blommor, buskar och träd. Här blir det också några sittgrupper för umgänge. 

Lägenheterna

Lägenheterna har en hög standard. De är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Lägenheterna finns i olika storlekar från 2 rum och kök till 4 rum och kök.

Läs mer om lägenheterna i infobladet om Triglyfen, pdf.

Fibernät,SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Miljöbyggnad Silver

Vi bygger huset enligt miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad Silver. Det utgår från 15 olika indikatorer fördelade på tre områden: energi, inomhusmiljö och material. Vi kvalitetssäkrar projekten genom att följa upp de 15 indikatorerna från tidig planering till färdig byggnad. 

Läs mer om Miljöbyggnad

Området

Till tunnelbanan vid Hässelby strands centrum är det några minuters promenad. Tre tunnelbanestationer från Hässelby Strand finns Vällingby City med ett stort utbud av affärer, restauranger, sport- och simhall. I Grimsta finns fotbollsarena, ishall och ridhus. Flera båtklubbar ligger längst Mälaren och för den golfintresserade finns Hässelby golfbana. Flera olika idrottsföreningar verkar i området.

På gångavstånd finns badplatser och promenadvägar längs sjön Mälaren. Naturreservatet Grimstaskogen erbjuder fina strövområden och cykelvägar. Friluftsområdet Kyrkhamn finns i närheten.

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   
Hässelby Strand

Hässelby Strands historia

År 1956 började Svenska Bostäder bygga drygt 300 lägenheter i Hässelby Strand, med inflyttning 1957.

Läs mer om vår historia