Kv. Snabba Hus

SNABBA HUS i Västberga är 280 lägenheter för unga vuxna. Lägenheterna är byggda med tillfälligt bygglov.

I Västberga, på hörntomten där Elektravägen och Västberga Allé möts har  Svenska Bostäder byggt 280 modullägenheter, enligt konceptet "Snabba Hus" för unga vuxna stockholmare.

Kort om lägenheterna

Lägenheterna är välplanerade med hög kvalité i alla materialval. Parkett i rummet och snygg plastmatta i anslutning till ytterdörren i hallen. Badrummen har klinkers på golvet och kaklade väggar och plats för tvättmaskin. Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och är inrett med glaskeramikhäll, fläkt, mikro och kyl/frys. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Alla lägenheter har tillgång till ett litet förråd.

Fibernät, SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Allmänna utrymmen

Det finns flera cykelrum och vid varje entré finns ett rum för barnvagn och rullstol. Det finns två stora tvättstugor i entréplan i kvarteret med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

Området

I närområdet finns  en lekplats, Telefonplans t-banestation och flera bussar till Liljeholmen och affärer i Västberga. 

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Västbergas historia

I Västberga, i hörnet av Elektravägen och Västberga Allé, började Svenska Bostäder 2015 att uppföra 280 modullägenheter enligt konceptet ”Snabba Hus”. Bostäderna, med tidsbegränsade kontrakt, riktade sig till unga vuxna stockholmare i åldern 18–30 år.

Läs mer om vår historia