Storholmen

Högt över Mälaren och på toppen av våra upprustade hus på Storholmsbackarna bygger vi till en våning med nya lägenheter. Totalt blir det 36 nya hyreslägenheter i sex olika etapper. Samtliga lägenheter har stor balkong eller terrass. Vissa av lägenheterna har sjöutsikt över Mälaren.

Det nyupprustade huset med sex påbyggda lägenheter
Det nyupprustade huset med sex påbyggda lägenheter

Om lägenheterna

Lägenheterna får en hög standard. De är välplanerade med hög kvalité i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Till exempel kakel och klinker i badrum/duschrum, spis med glaskeramikhäll och parkett. Alla lägenheter får balkong.

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Läs mer om lägenheterna i informationsbladet, pdf

Området

I närområdet finns stora grönområden och service i Skärholmens centrum. T-bana finns på promenadavstånd, cirka en kilometer.

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia