Kv. Storholmen

Högt över Mälaren och på toppen av våra upprustade hus på Storholmsbackarna har vi byggt till en våning med sex lägenheter. Samtliga lägenheter har stor balkong eller terrass. Vissa av lägenheterna har sjöutsikt över Mälaren.

Det nyupprustade huset med sex påbyggda lägenheter
Det nyupprustade huset med sex påbyggda lägenheter

De första etapperna av ombyggnaden på Storholmsbackarna är nu klar. Fler hus kommer att rustas upp under de kommande åren.

Fibernät

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Området

I närområdet finns stora grönområden och service i Skärholmens centrum. T-bana finns på promenadavstånd, cirka en kilometer.

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   
Södra Vårberg

Södra Vårbergs historia

År 1965 börjar Svenska Bostäder bygga 342 lägenheter i Södra Vårberg. Terrängen var starkt kuperad och därför valde man att bygga en typ av sammankopplade punkthus för att kunna utnyttja terrängen rationellt. På så sätt kom området att bestå av 20 parvis sammankopplade punkthus. Sammankopplingen gjordes genom ett öppet gångloft för varje våningsplan.

Läs mer om vår historia