Nybohovsbacken Liljeholmen

I backen upp mot Nybohovshöjden bygger vi 91 hyreslägenheter. De boende i de högst belägna lägenheterna kommer att få en fantastisk utsikt.

Husen byggs med miljövänliga material och blir mellan 4 och 8 våningar. Vi gör gårdarna trivsamma genom att plantera blommor, buskar och träd. Där det finns utrymme blir det även lekplatser och sittgrupper för umgänge. Vid Nybohovsbacken kommer det finnas en park med lekmöjligheter.

I anslutning till husen blir det en parkering i befintligt garage och i markplan. En förskola och butikslokaler byggs i området.

Lägenheterna

Lägenheterna får hög standard. De är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Lägenheterna finns i olika storlekar från 35 kvm till 107 kvm. Fibernätet SB Bredband installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Området

Lägenheterna ligger centralt med närhet till Liljeholmens centrum och grönområden runt sjön Trekanten. Tunnelbana, bussar och tvärbana ligger strax intill.

Vi bygger hyreslägenheter och Besqab bygger bostadsrätter samtidigt i Nybohovsbacken. Totalt byggs det 180 lägenheter i området i tre etapper.

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia