Kv. Kärlet 1

I backen upp mot Nybohovshöjden bygger vi 91 hyreslägenheter. De boende i de högst belägna lägenheterna kommer att få en fantastisk utsikt.

Husen byggs med miljövänliga material och blir mellan 4 och 8 våningar. Vi gör gårdarna trivsamma genom att plantera blommor, buskar och träd. Där det finns utrymme blir det även lekplatser och sittgrupper för umgänge. Vid Nybohovsbacken finns det en park med lekmöjligheter.

I närheten till husen blir det en parkering i befintligt garage och i markplan. En förskola och butikslokaler byggs i området.

Lägenheterna

Lägenheterna har en hög standard. De är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Lägenheterna finns i olika storlekar från 35 kvm till 107 kvm.

Nybohovsbacken 48 a-c

Läs mer om lägenheterna som byggdes i etapp 2, hus 10-12, Infobladet för Nybohovsbacken, pdf.  Bofaktablad på de olika lägenheterna.

Fibernätet SB Bredband installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Området

Lägenheterna ligger centralt med närhet till Liljeholmens centrum och grönområden runt sjön Trekanten. Tunnelbana, bussar och tvärbana ligger strax intill.

Vi bygger hyreslägenheter och Besqab bygger bostadsrätter samtidigt i Nybohovsbacken. Totalt byggs det 180 lägenheter i området i tre etapper. Området längst med Nybohovsbacken beräknas vara färdigbyggt cirka 2021

Fastighetsinfo

Stadsdel
Liljeholmen
Gatuadress
Nybohovsbacken 48A-C
Ägarförhållanden
Tomträtt
Byggår
2018
Antal lägenheter
27
Varav 1 rum
2
Varav 2 rum
4
Varav 3 rum
15
Varav 4 rum
6
Varav 5+ rum
0
Total lägenhetsyta
1807 m²
Varav 1 rum
68 m²
Varav 2 rum
205 m²
Varav 3 rum
1 001 m²
Varav 4 rum
533 m²
Varav 5+ rum
0 m²
Antal Lokaler
0
Total lokalyta
0
Antal garage
0
Antal p-platser
0
Taxeringsvärde senaste årsskiftet
61 600 000 kr
varav bostäder
61 600 000 kr
varav lokaler
0 kr

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Områdets historia

Nybohovsberget bebyggdes 1960–1962 med en storskalig bostadsbebyggelse i form av punkthus och lamellhus, totalt cirka 1 000 lägenheter. Området planerades och uppfördes vid den tiden då bilismen spåddes en ständig expansion.

Läs mer om vår historia