Söderarm

I nära anslutning till Kärrtorps centrum bygger vi två hus på fem våningar. Sammanlagt 30 lägenheter. Byggstart planeras till 2018.

Perspektivbild kvarteret Söderarm
Perspektivbild kvarteret Söderarm

Lägenheterna

Lägenheterna får hög standard. De är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Lägenheterna finns i olika storlekar från tvåor med kök till fyror med kök.

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Området

Närmiljön är fin med många gröna gårdar och parker mellan husen. Du kan gå eller cykla till Nackareservatet. Med tunnelbanan tar det ungefär 15 minuter till T-centralen. Det finns bussar som stannar i området, och Globens centrum ligger nära.

Planarbete

Planarbete för Kärrtorp pågår. Läs mer på Stockholms stads webb

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia