Ståthållaren

I Bagarmossen planerar vi att bygga 76 lägenheter. Huset ska anpassas till den befintliga 50-talsmiljön som ett modernt tillägg. Naturen ska komma in på knuten.

Lägenheterna

Lägenheterna blir ljusa och luftiga och får en hög standard. Badrummen har kakel och klinker, och golven har parkett. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen är förberedda för disk- och tvättmaskin och köket är förberett för mikrovågsugn.

Alla lägenheter får balkong eller uteplats. Gemensam tvättstuga och garage finns i husen.

Fibernät, SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni. Huset är ett lågenergihus.

I huset blir det stor variation bland lägenheterna – från ettor med kök till fyror med kök.

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia