Valla Norra

På Årstafältet planeras en ny stadsdel för 10 000 invånare och en park fylld med aktiviteter. Under de kommande 15–20 åren ska Årstafältet byggas i olika etapper. Inom den nya stadsdelen bygger vi två bostadskvarter. Under etapp ett byggs Valla Norra med 44 lägenheter. Huset angränsar till de nuvarande bostadskvarteren i Valla gärde. Byggstarten planeras till 2020.

Husen

Vi bygger ett lågenerighus i 5 till 8 våningar med 44 lägenheter. I huset finns tvättstuga, miljörum, cykelförråd, källarförråd och parkering.

Lägenheterna

Vi bygger med hög standard. Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Lägenheterna finns i olika storlekar från ettor med kök till fyror med kök.

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Området

Den nya stadsdelen får en blandad bebyggelse och många verksamheter. En attraktiv park blir stadsdelens hjärta och identitet. Parken ligger i centrum, är lätt att hitta och naturlig att besöka, även från andra delar av staden.

En väl utbyggd service i form av butiker, restauranger, förskola och skola kommer att finnas i den nya stadsdelen.

Årstafältet

Läs mer om utbyggnaden av Årstafältet på Stockholms stads webbplats

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia