Ledinge 1

Svenska Bostäder planerar att bygga 170 lägenheter i Tensta. Husen byggs enligt principerna för Stockholmshusen.

Kvarteret består av sju punkthus med en gemensam gård mellan husen. De tre husen i norr är sex våningar höga, och de fyra i söder sex våningar med souterrängvåning.

Om lägenheterna

Svenska Bostäder bygger med en hög standard. Lägenheterna är välplanerade med hög kvalité i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Alla lägenheter får balkong.

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Om Stockholmshusen

Genom ett nära samarbete mellan Stockholms stads tekniska förvaltningar, de allmännyttiga bostadsbolagen och byggföretag skapas förutsättningar för att korta byggprocessen och bygga snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalité. Läs mer om Stockholmshusen

Om området

Kvarteret ligger bredvid en konstgräsplan och en basketplan som nyligen är upprustade. Tensta centrum med t-bana ligger på fem minuters promenadavstånd. Till pendeltåget i Spånga tar det cirka 8 minuter med buss. Området är grönt och ligger med närhet till Järvafältet.

Läs mer om kvarteret Ledinge 1 på Stockholms stads webb

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia