Ålesund 1

Vid infarten till Husby centrum planerar Svenska Bostäder att bygga ett punkthus med cirka 73 lägenheter. Planerad byggstart 2018/2019.

Förslaget innebär att befintligt parkeringsdäck delvis rivs och att ett flerbostadshus om cirka 19 våningar byggs på platsen. I kvarterets norra del mot Trondheimsgatan byggs befintlig livsmedelsbutik ut med cirka 1200 kvm.

Genom ändringen av parkeringsdäcket kommer in- och utfartsrampen att anpassas till den nya utformningen.

Om lägenheterna

Svenska Bostäder bygger med en hög standard. Lägenheterna är välplanerade med hög kvalité i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Till exempel kakel och klinker i badrum/duschrum, spis med glaskeramikhäll och parkett.

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Om området

Service finns i Husby centrum och närliggande Kista centrum. Fina naturområden som det vidsträckta Järvafältet ligger på promenadavstånd. Akalla by som är en 4H-gård och Husby badet finns i närheten. Tunnelbanestationen ligger i Husby centrum.

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia