Sabbatsberg 18

Centralt vid Barnhusbrons fäste bygger vi ett lågenergihus på 10 våningar med 42 lägenheter. Från många av lägenheterna blir det en fantastisk utsikt över Klara sjö och stadshuset. Byggstart planeras till 2017.

Arkitektskiss Tegners Torn, kvarteret Sabbatsberg 18

Lägenheterna

Vi bygger med hög standard. Lägenheterna är välplanerade och yteffektiva med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. 39 lägenheter får balkong.

Fibernät, SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

De 42 lägenheterna blir allt från ettor med kök till treor med kök. Fem av dem blir entresollägenheter, vilket innebär att det är en etagelägenhet men i vardagsrummet är det öppet (bara ett plan) med cirka fem meters takhöjd. Av entresollägenheterna är fyra stycken på 2 rum och kök och en på 3 rum och kök.

Planarbete

Planarbete för kvarteret pågår, Läs mer på Stockholms stads webb

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   

Vår historia

Svenska Bostäder grundades 1944 och har varit med och byggt det moderna Stockholm.

Vi är ett av de största bostadsbolagen i Sverige och har sedan 1944 byggt över 50 000 lägenheter i Stockholm och några av grannkommunerna. Som mest över flera tusen lägenheter per år.

Följ med på vår historia där vi berättar i olika nedslag om händelser som skett och hur vi påverkat Stockholms utveckling.

Läs mer om vår historia