Kv. Sabbatsberg 18

Centralt vid Barnhusbrons ligger två av Svenska Bostäders fastigheter: det nybyggda punkthuset på 10 våningar i korsningen Tegnergatan/Hälsobrunnsgatan med 42 lägenheter, det som även kalla
Bredvid finns vårt äldre hus på Crafoords väg med 231 varav alla 1:or är ungdomslägenhter.

Bild på fastigheten

Lägenheterna i det nya huset, Tegners torn

Lägenheterna i det nybyggda huset har en hög standard är välplanerade och yteffektiva med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. 39 lägenheter får balkong.

Fibernät, SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

I huset finns det 42 lägenheter, från ettor med kök till treor med kök. Fem av dem är entresollägenheter, vilket innebär att det är en etagelägenhet men i vardagsrummet är det öppet (bara ett plan) med cirka fem meters takhöjd. Av entresollägenheterna är fyra stycken på 2 rum och kök och en på 3 rum och kök.

Läs mer om lägenheterna i pdf:en: Infoblad Tegners torn.

Lägenhetsvisare

Lägenhetsvisaren ger dig möjlighet att klicka på en lägenhet och se planlösningen. Du kan även ladda ner bofaktablad för att få mer information om lägenheten.
Använd navigeringen i vänstra hörnet för att se husets olika sidor. Bästa utsikten är från lägenheterna Tegnergatan/Hälsobrunnsgatan. Se utsikten i filmen nedan.
Till lägenhetsvisaren 

Se utsikten

Vi har filmat utsikten högst upp i Tegners torn. Se filmen här.

Bofaktablad i 3D

Här kan du se tre möblerade typlägenheter i 3D. Överskåpen i köket är inte inritade för att bänkskivan ska synas.

Ett rum och kök, pdf
Två rum och kök, pdf
Entresollägenhet tre rum och kök, pdf

Området

Här bor du med närhet till mycket. På promenadavstånd finns Kungsholmen, Drottninggatan och centrala staden med all service och restauranger. Här finns också mycket grönska som t ex Vasaparken men ett stort utbud av aktiviteter eller promenadstråket längs Karlbergskanalen. 

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.

Gå till bostadsförmedlingen   
Vasastan, Riddarsporren

Vasastans historia

Under 1970-talet förvärvade Svenska Bostäder ett flertal fastigheter i Vasastan med syfte att sanera och renovera dem. Det främsta och mest utmanande projektet var kvarteret Riddarsporren, som till största delen låg på gamla Hamburgerbryggeriets tomt i Vasastaden. Här genomfördes både nybyggnad och ombyggnad av bostadshus och fabriksbyggnader i kvarteret. Totalt nyproducerades 461...

Läs mer om vår historia