Kv. Söderåsen 1

Norra Djurgårdsstaden sträcker sig från Hjorthagen i norr, över hamnområdet, till Loudden i söder. Svenska Bostäder har byggt 142 student- och forskarlägenheter på området med inflyttning hösten 2014. Här bor du nära grönområden men ett stenkast från stan, universitetet och tekniska högskolan. I området kommer det att finnas förskola, skola, butiker, restauranger och kultur.

Lägenheterna

Lägenheterna har en hög standard. De är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll med ugn och kyl/frys.

Lägenheterna finns i olika storlekar från 1 rum och kök till 3 rum och kök.

Läs mer om lägenheterna i infobladet om Söderåsen, pdf.

Fibernät,SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

El: Ingår inte, teckna elnätsavtal med Ellevio, och välj elleverantör.
Värme och vatten: Ingår.
Hemförsäkring: Måste tecknas.
Lägenheterna hyrs ut omöblerade.

Laddar...

  • Befintliga bostäder
  • Pågående
  • Kommande

Lägesbeskrivning

Livsmedelsbutiker

Hämtar Livsmedelsbutiker...

Caféer

Hämtar Caféer...

Restauranger & Serveringar

Hämtar Restauranger & Serveringar...

Kvarteret Söderåsen, studentlägenheter

Söker du bostad?

I våra studentlägenheter kan du bo om du är över 18 år och studerar minst 15 högskolepoäng per termin. Du kan anmäla intresse för våra studentbostäder hos Bostadsförmedlingen så fort du fått ditt antagningsbesked

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga studentlägenheter via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Gå till bostadsförmedlingen   

Områdets historia

Förr i tiden var dagens Hjorthagen endast en bergig ö, innan en kunglig jaktmark uppläts på 1500-talet, där en del hjortar och renar placerades ut – därav namnet.

Läs mer om vår historia