Åsa Steen har utnämnts till vice vd på Svenska Bostäder

13 december 2017 09:00

Svenska Bostäders förvaltningschef Åsa Steen har utnämnts till vice vd på Svenska Bostäder och tillträder 1 januari 2018.

Åsa Steen - Vice VD på Svenska Bostäder

Åsa började i bolaget redan i februari 2017. Hon har bred erfarenhet och kompetens inom både stadsbyggnad och kommunal verksamhet med stort fokus på utveckling.

- Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt första år på Svenska Bostäder. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra hyresgäster och framtida hyresgäster tillsammans med mina kollegor. Det är ett stort förtroende att få arbeta med de här viktiga frågorna och jag är stolt över att få göra det i rollen som förvaltningschef och vice VD, säger Åsa Steen.

Åsa är beteendevetare med stort intresse för människor och samhällsutveckling. I Sundbybergs stad har hon bland annat varit projektchef och vice stadsdirektör samt lett flera stadsbyggnadsprojekt. Dessutom har Åsa en bakgrund på Rädda Barnens riksförbund där hon bland annat arbetade med att stärka barns och ungas inflytande.