15 procent på hemförsäkring

9 oktober 2015 14:02

Svenska Bostäder kan nu erbjuda 15 procents rabatt på hemförsäkringar genom Vardia försäkring. Rabatten gäller hela första året.

Hemförsäkringen är en viktig försäkring. Kanske den viktigaste vi har som privatperson. Om olyckan skulle vara framme kan hemförsäkringen visa sig vara en stor trygghet. Som privatperson behöver du en hemförsäkring även om du inte upplever att de personliga ägodelarna har ett högt värde. 

- Vi är glada över att vi har hittat en bra samarbetspartner för våra hyresgäster när det gäller hemförsäkringar. Förutom ersättning för personliga ägodelar som stjäls eller förstörs kan hemförsäkringen ge ett skydd om man orsakat skador på exempelvis fastigheten, säger Bo Strömvall, säkerhetssamordnare, Svenska Bostäder.

Rabatt på försäkringen

Du får 15 procents rabatt under hela det första året. Som senior, 65 år och uppåt, tillkommer dessutom ytterligare 15 procents rabatt. Vardia Försäkringar erbjuder ett antal olika nivåer för hemförsäkringar. Läs mer om erbjudandet för att hitta en försäkring som täcker dina behov. 

Tyck till om sidan