Välkommen att besöka Skärholmens Perennpark

23 augusti 2019 13:15

Skärholmens perennpark färdigställdes år 2011 och är en populär park både för boende i närområdet och tillresta trädgårdsintresserade besökare.

Perennparken har gestaltats av den holländske trädgårdsdesignern Piet Oudolf som gjort sig känd för iögonfallande perennplanteringar med gräs. Parken är designad för att vara attraktiv året runt och minner mer om en blomsteräng än en traditionell perennplantering.

Parken har sin höjdpunkt under sensommaren när gräs och perenner nått sin fulla prakt. Men även under höst och vinter ger de karaktärsfulla gräsen och perennerna en spännande upplevelse. 

Parken har anlagts av oss och det är även vi som ansvarar för skötseln. Vill du som är hyresgäst hos Svenska Bostäder veta mer om parken? Anmäl dig till en guidad visning måndagen 2 september 2019 klockan 17.00–18.00 med Anneli Wallgren, Funktionsansvarig Landskapsarkitekt vid Svenska Bostäder.

Anmälan skickas till anneli.wallgren@svenskabostader.se senast 29 augusti 2019. Visningen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade till 30 stycken, först till kvarn gäller.