Tack för ditt tålamod!

25 september 2020 13:15

Sedan mitten av mars har vi begränsat vår service för att minska risken för spridning av coronaviruset, både för våra hyresgäster och för vår personal. Vi vill tacka dig för ditt tålamod och för att du genom det har hjälpt oss att begränsa smittspridningen. Vi hoppas att det inte har påverkat din boendesituation allt för mycket.

Åsa fotograferad framför tunnelbanenedgången i Husby Centrum
Åsa Steen, förvaltningschef

Även framöver befinner vi oss i en väldigt speciell situation där vi behöver vara rädda om varandra. Samtidigt förstår vi att vissa åtgärder där du behöver vår hjälp inte kan vänta längre. Under hösten kommer vi därför att börja hantera fler av de ärenden som kommer in. Vår service kommer gradvis att öka och med din hjälp kan vi säkerställa att det sker på ett säkert sätt.

Innan vi besöker dig kommer vi överens om hur vi får tillgång till din nyckel så att lägenheten är tom när vi utför våra serviceärenden. Du som har ett pågående ärende som vi inte har utfört behöver ta kontakt med oss igen. Vi ser gärna att du i första hand använder kontaktformuläret på Mina sidor.

Så som myndigheternas rekommendationer ser ut går det tyvärr inte att utföra underhåll eller tillvalsbeställningar just nu. Vi har utvärderat några undantag som vi kan hjälpa dig med om du ringer direkt till vårt Kundcenter. Det gäller bland annat byte av vitvaror och beställning av säkerhetsdörr. På sidan Hur vi anpassar oss till coronaviruset kan du hålla dig uppdaterad om hur vi löpande anpassar vårt arbete och sakta men säkert återgår till den service som du som hyresgäst är van vid.

Tillsammans fortsätter vi att hålla i och hålla ut!

Åsa Steen, förvaltningschef