Anmäl intresse för SNABBA HUS

28 maj 2019 15:55

I Råcksta bygger vi fyra hus om 247 lägenheter enligt konceptet SNABBA HUS. Lägenheterna är till för unga vuxna i åldern 18-30 år. Idag släpps intresseanmälan till de 123 första lägenheterna via Bostadsförmedlingen.

Alla lägenheter är på 33 kvm och har ett stort badrum med plats för tvättmaskin. Köket har en öppen planlösning med vardagsrum och sovalkov. Bostäderna planeras med samma höga standard som ett vanligt boende, med höga miljökrav när det gäller till exempel materialval.

SNABBA HUS innebär att vi bygger flyttbara hyresrätter på väntande tomter, det vill säga tomter som väntar på detaljplanering eller av annan anledning inte används. Ett tidsbegränsat bygglov gäller som längst i femton år och när bygglovet löper ut kan man flytta de mobila bostäderna till nästa planerade tomt. 

Hyrestiden för lägenheterna är begränsad upp till fyra år och med 3 månaders uppsägningstid. Stå kvar i bostadskön så behåller du din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till en lägenhet i SNABBA HUS. Anmäl intresse senast den 10 juni.

Läs mer om SNABBA HUS

Anmäl intresse