Kvarteret Söderarm

Söderort / Kärrtorp

I nära anslutning till Kärrtorps centrum bygger vi två hus på fyra våningar. 

Rum 1- 4,5 rum och kök
Antal 30
Byggstart 2020
Inflyttning augusti 2022

Boväljare Kärrtorp

Välplanerade lägenheter

På Söderarmsvägen 33 och Karlsövägen 2 finns 30 hyreslägenheter på 1-4,5 rum och kök fördelade på två lamellhus. Lägenheterna är välplanerade och har egen balkong eller egen uteplats i markplan. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, induktionshäll, rostfri diskbänk med två hoar, matavfallskärl under diskbänk, bänkskiva av vitgrå laminat samt förberett för diskmaskin och mikrovågsugn som du själv får installera.

Grönska och service i närområdet

Här bor du på kort avstånd till Kärrtorps centrum där du hittar gröna linjens tunnelbana. Närmiljön är fin med mycket grönska. Du kan gå eller cykla till Nackareservatet. 

Mellan husen finns en gemensam yta för att kunna umgås. Den innehåller en sittplats med bänkar och bord samt en hammock. I direkt anslutning till den finns det en sandlåda samt en lekyta med ett lekhus avsedd för yngre barn.
I den södra delen av gården finns det en till sittplats med möjlighet till grill. Vi har även sparat befintliga tallar, framförallt i den södra delen av gården närmast den nya miljöstugan.

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via  Bostadsförmedlingen. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Är du redan hyresgäst gör en intresseanmälan via den interna byteskön på Bostadsförmedlingen.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.