Kvarteret Silvret

Västerort / Grimsta

I Grimsta bygger vi 113 lägenheter. Här har du närhet till naturreservat, bad, T-bana och service. Husen byggs längst med Bergslagsvägen i närheten av Råcksta.  Vi bygger ett lamellhus på fyra våningar mellan befintliga hus och Bergslagsvägen. Ett nytt punkthus på nio - elva våningar byggs öster ut vid gångvägen mot Råcksta.

Rum 1 - 5 rum och kök
Storlek 42 - 116
Antal 113
Byggstart 2018
Inflyttning 2020

Välplanerade lägenheter med hög kvalitet

Vi bygger med hög standard. Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, spisen har glaskeramikhäll och golven har parkett. Lägenheterna är energisnåla och möjlighet till markparkering finns. Alla lägenheter får balkong eller uteplats mot den tysta sidan i sydväst och fibernät för tv, bredband och telefoni installeras.

Promenadavstånd till kommunikationer och nöje

I närheten finns naturreservat, promenadstråk och cykelvägar. I närheten ligger Råcksta sjö, som vintertid ofta erbjuder skridskoåkning. Mälaren erbjuder fina badplatser. I Vällingby City finns över 100 butiker, serviceställen, kaféer och restauranger, biograf och bibliotek. Den sportintresserade hittar både sport- och simhall i området. Tunnelbanestationerna Råcksta och Vällingby ligger på promenadavstånd. Bussar går i närheten till Vällingby.

Nybyggnation som bevarar omgivningen

De nya husen liknar de befintliga lamellhusen i området med ljus putskänsla, öppna balkonger och flackt sadeltak. Husen är enkla lameller och placerade så att en ljudskyddad gård bildas med bland annat småbarnslek. Målet är att skapa en gårdsgata och en ny gård som blir bullerskyddat mot Bergslagsvägen. Den ska samverka till en enhet med den befintliga bebyggelsen. Den vackra ekkullen med sitt stora och fina trädbestånd ska bevaras i så stor omfattning som möjligt. Bilden från den angränsande gården.

Bilder

Karta

Laddar...

Kontakt

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via  Bostadsförmedlingen. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Är du redan hyresgäst gör en intresseanmälan via den interna byteskön på Bostadsförmedlingen.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.