Kvarter Sabbatsberg 18, Tegners torn

Innerstaden / Vasastaden

I centrala Stockholm, vid Barnhusbrons fäste, har vi byggt ett punkthus på 10 våningar med 42 lägenheter. Från många av lägenheterna är det en fantastisk utsikt över Klara sjö och stadshuset. Lägenheterna är uthyrda.

Rum 1 - 3,5 rum och kök
Storlek 35 - 74
Antal 42
Byggstart 2018
Inflyttning juni 2019

Välplanerade lägenheter med hög kvalitet

Vi bygger med hög standard. Lägenheterna är välplanerade med hög kvalitet i alla materialval. Fokus vid all planering är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Badrummen och duschrummen har kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare, spisen har induktionshäll och golven har parkett. 39 av lägenheterna får balkong.

Fibernätet SB Bredband, installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Fem av lägenheterna blir entresollägenheter, vilket innebär att det är en etagelägenhet men i vardagsrummet är det öppet (bara ett plan) med cirka fem meters takhöjd.

Antal lägenheter och hyra

 

Antal Yta (kvm) Preliminär hyra kr/mån
1 rum och kök 14 35-43 9 400 - 10 800
2 rum och kök 19 49-71 12 500 - 15 500
3 rum och kök 8 74 16 200 - 16 500
3,5 rum och kök 1 74 16 800

Lägenhetsvisare

Lägenhetsvisaren ger dig möjlighet att klicka på en lägenhet och se planlösningen. Du kan även ladda ner bofaktablad för att få mer information om lägenheten.

Använd navigeringen i vänstra hörnet för att se husets olika sidor. Bästa utsikten är från lägenheterna Tegnergatan/Hälsobrunnsgatan. Se utsikten i filmen nedan. Länk till lägenhetsvisaren nedan.

Nära till allt

Här bor du med närhet till mycket. På promenadavstånd finns Kungsholmen, Drottninggatan och centrala staden med all service och restauranger. Här finns också mycket grönska, till exempel Vasaparken med allt sitt utbud av aktiviteter, eller promenadstråket längst Karlbergskanalen. 

Karta

Laddar...

Dokument

Bofaktablad i 3D

Här kan du se tre möblerade typlägenheter i 3D. Överskåpen i köket är inte inritade för att bänkskivan ska synas. I "Infoblad Sabbatsberg 18 Tegners torn" finns beskrivning över lägenheter och huset.

Kontakt

Söker du bostad?

Svenska Bostäder förmedlar samtliga lediga lägenheter via det kommunala bolaget Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Du söker själv aktivt bland de annonserade bostäderna via bostad.stockholm.se.

Förutom förstahandskontrakt förmedlar Bostadsförmedlingen även enstaka korttidskontrakt samt boenden för dig som är student, äldre eller med särskilda behov.